Играйте с цветовете с Декорвакса от OSMO в 25 стандартни варианта и още 2000 по системата RAL и NCS

Описание

Декор вакса – професионално покритие на повърхността за интериора

Финишните масла Декор вакса са предназначени за всички продукти от дърво за вътрешна употреба – мебели, подови настилки, вътрешни ламперии и облицовки.

Обработената с тях повърхност получава сатенен финиш и става силно устойчива на износване.Здраво, водо – и прахо- отблъскващо покритие,устойчиво на често използваните субстанции в дома.
* на база възобновяеми суровини
* устойчив на вино, бира, кола
* лесно нанасяне
* лесна поддръжка
* безопасна за хора, животни и растения
брой слоя: 1 за по-слаб цветови нюанс, 2 за по-наситен цвят
литър покрива 24 м2 на една ръка

Категории

Скорошна история на клиента (4)
Активна повече от 3 м.
Доверете се на специалиста! OSMO е специалистът, когато става въпрос за оптимално взаимодействие между дървесина и системи за покритие. Масло с твърда вакса оригинал -ефективна защита срещу замърсявания, петна и износване
Активна повече от 3 м.
Иновативна защита на дървесината! Защитното лазурно масло е декоративен финиш в различни прозрачни цветове, предназначени за употреба на изделия от дърво в екстериора. Препоръчва се за дървени фасади, външни врати, балкони , тераси, огради, декинг и мебели за екстериора. Съдържа активни съставки, които защитават дървото от гниене и плесени.
Активна повече от 3 м.
Гарантирана безопасност за храните с Топ ойл ! Отблъсква водата! Предпазва повърхността! Идносоустойчива комбинация от масло и восък